Scrappehuset
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Vi er en familiedreven Scrappebutikk som startet for fullt den 1.januar 2020 på Facebook.  Har også noen gode venner som stiller opp når vi  trenger hjelp.

Scrappehuset selger helst varer fra Norske Levrandører og Produsenter. Scrappehuset synes det er viktig å søtte opp under det norske miljøet, slik at vi har og kan få flere levrandører og produsenter.

Vi har også Norges minste fysiske og koseligste butikk innen scrapping. Denne har åpent hver onsdag stort sett hele året. Utenom dette har vi åpent etter avtale. 

2-3 ganger i året har vi også treff. Da pakker vi ned hele butikken og reiser på den vakre øya Tørla. Dette er et treff med ikke så mange plasser til deltagere. Det er alltid hyggelig at alle kan komme innom en full sortiment butikk disse helgene, siden vi er den eneste butikken på Sunnmøre. Vi har det hyggelig sammen og har god mat på treffene.

Nytt hos oss i 2023 er at i tilegg til de fysiske treffene har vi nå digitale treff med scrappere fra hele Norge. Med oppgaver, utfordringer og Loddsalg. I tilegg til timestilbud og faste tilbud i hele helgen.

Den 1 september 2022 åpnet vi nettbutikk og vil i løpet av 2023 fått inn store deler av sortementet vårt. Vi har mye mer på hovedlageret enn det som er i den fysiske butikken. Nesten alt ligger i nettbutikken.

Februar 2024 fikk vi inn en fantastisk serie papir / Foam blomster og roser. Dette er Scrappehuset sine egene blomster og vi har snart 100 forskjellige utgaver.

Siden Post Nord har blitt så dyr og upolitelig sender vi heretter alle pakker med Posten. Fraktfritt over 1500.-

Vi gjør såklart alt vi kan for å sende brev og pakker billigst mulig til våre fantastiske kunder.

Vi hoder til i en av Norges nydligste havnebyer, Ålesund. Vi holder til KUN 5 minutter unna Norges største kjøpesenter MOA. Nærmere bestemt i Vegsundet. Om du ønsker veibeskrivelse og rett adresse er det bare å ta kontakt med oss.

Vi setter stor pris på at du/ dere handler hos oss. Det betyr så veldig mye.

 

Trykk ENTER for å søke